A l’ESO, els alumnes han de ser més independents, ho vulguin o no, i a molts aquest canvi els resulta força traumàtic. De sobte, “ja són grans”, els professors els donen més autonomia i han d’aprendre a espavilar-sea organitzar-se i a planificar-se sols. I això, per a alguns, no és gens fàcil i es nota en la primera avaluació.

A Educa’t, acompanyem els alumnes en aquest viatge cap a una major independència. A les nostres tutories els nens i nenes aprenen a portar l’agenda al dia i a fer-ne cas, a planificar la feina per tenir-la llesta quan cal i els ensenyem diferents tècniques d’estudi. Tot plegat mentre els ajudem en la preparació d’exàmens o de treballs, o mentre resolen els dubtes dels deures amb els quals tenen més dificultats.

A fi de poder donar cada alumne el tracte que necessita, les nostres tutories són en grups molt reduïts i en un ambient d’estudi agradable i relaxat que afavoreix la concentració. A més quan arriben, encara que sigui abans d’hora, els alumnes poden anar ocupant el seu lloc i preparant tot el que hagin de fer. Així, quan arriba l’hora, ja estan a punt per començar la feina i no perden ni un minut.