Al Batxillerat, com a continuació de l’ESO, els alumnes es preparen per a la vida activa i per actuar de manera eficient en els estudis superiors.

En aquesta etapa, els alumnes ja estan orientats cap a on volen dirigir els seus estudis i la seva vida. En conseqüència, les assignatures es tornen més específiques (per exemple “Matemàtiques aplicades a les ciències socials” o “Dibuix Tècnic”) i poden resultar més difícils d’assimilar.

A més, al final del 2n curs, els alumnes han de superar les Proves d’Accés a la Universitat: la Selectivitat, on es decideix si podran estudiar allò que els agradaria allà on els agradaria, i on obtenir la millor nota possible és, en la majoria dels casos, importantíssim.

A Educa’t oferim classes de repàs de batxillerat de les assignatures que presenten més dificultats als alumnes i els preparem per a obtenir els millors resultats possibles. Són classes en grups reduïts on treballem molt a fi d’aprofitar el temps al màxim i aconseguir que tota la matèria quedi ben clara.