Classes d'anglès.

Classes d’anglès.

Educa’t Castellbisbal ensenyem anglès a lumnes de totes les edats, a partir de 2 anys fins a adults. Però millor comencem pel començament.

Però per què he de saber anglès?

Fàcil. Perquè el món es comunica en anglès. L’anglès s’ha tornat l’idioma “oficial” de comunicació. És l’idioma de la tecnologia, de les sèries de televisió, de les películes, de la ciència… És l’idioma en el que primer apareixen les novetats. Ho original està escrit en anglès.

Però si avuí en dia tot està traduït…

Cert. Però quan llegim o escoltem alguna cosa traduïda o doblada, sempre perdem una mica del que l’autor ens està dient. A més, les traduccions i els doblatges poden trigar en arribar o no arribar mai i quan viatgem a l’estranger pocs de nosaltres portem un traductor al costat, no?

Entesos. Però no m’agrada viatjar.

Tan fa. Si no vas a buscar l’anglès, l’anglès pot venir a casa a buscar-te. Sabies que cada cop més empreses exigeixen un bon nivell d’anglès en les seves ofertes de feina? En la majoria no cal ser Shakespeare, però si cal tenir un nivell B2 o First Certificate. Saber anglès no garanteix trobar una feina , però no saber-ne sí que pot ser un impediment.

D’acord. M’heu convençut. Vull aprendre anglès!

Benvinguts a un món de possibilitats! A Educa’t Castellbisbal oferim diferents tipus de classes d’anglès, també per a empreses:

  • Classes estàndard d’anglès. Per a alumnes de totes les edats (també preescolar). El seu objectiu és la millora d’una manera homogènia de tots els aspectes de l’idioma (gramàtica, vocabulari, redacció, expressió oral, etc.) partint des de qualsevol nivell.
  • Classes d’anglès de Conversa: El seu objectiu és millorar la fluïdesa oral. Està orientat a persones amb una base d’anglès que ja els permet parlar, entendre i fer-se entendre però que no tenen l’oportunitat de parlar-lo habitualment.
  • Classes de Preparació a l’examen del First Certificate in English (FCE): El seu objectiu és exclusivament la preparació d’aquest examen de la Universitat de Cambridge, millorant aquells aspectes més fluixos de l’alumne a fi de fer-lo reeixir en la prova. A classe es treballen totes les parts de què consta l’examen, tant els exercicis escrits com els orals i el listening. Moltes ofertes de treball demanen que els candidats tinguin aquest nivell mínim de coneixements d’anglès. A més, encara que no el demanin, acostuma a ser un dels criteris que fan servir els departaments de recursos humans per anar descartant sol·licitants. Tenir aquest certificat potser no dóna la feina, però pot ser necessari per a aconseguir-la.
  • Classes d’anglès per a empreses. Són classes adaptades a les necessitats de cada empresa. Els nostres professors ofereixen als seus alumnes classes d’anglès preparades per millorar el vocabulari específic del seu sector, en la redacció de correus electrònics, reunions, trucades telefòniques, etc. A més, podem gestionar la bonificació de les classes amb la Fundació Tripartita.

A fi de tenir uns grups homogenis, tots els alumnes han de realitzar una prova de nivell al moment de matricular-se. Els estudiants quedaran assignats a un grup o a un altre en funció tant de la seva edat com del resultat de la prova.

Els nostres professors, molt qualificats, disposen a cada aula del material audiovisual necessari per a poder impartir unes classes divertides i entretingudes, combinant la matèria més feixuga amb altres exercicis que inclouen vídeos i jocs.